Vad är Hejevent?

Hejevent är sveriges största evenemangsguide. Vi hjälper dig att hitta konserter, teaterföreställningar, vernissager, sportevenemang, konferenser och andra evenemang i hela Sverige.

Sajten har just nu 0 evenemang i Sverige.

Hur fungerar Hejevent?

Vi har byggt upp ett avancerat rekommendationssystem som används för att ta fram personliga rekommendationer på evenemang. Rekommendationsalgoritmen använder data om vilka event en användare besökt tidigare, samt evenemang som Hejevents användare gillat på sajten, för att kunna räkna fram unika rekommendationer för varje användare med extremt hög relevans.

Som medlem kan man välja att få ett mejl med rekommendationer på de evenemang som är mest instressanta för just en själv, den kommande veckan.

Hur kan jag få med mitt eget event på sajten?

Hejevent använder Facebook-evenemang, och för att ditt eget evenemang ska komma med på sajten, behöver du bara logga in på Hejevent med Facebook. Då kommer ditt evenemang dyka upp på sidan inom en timme. För att ändra information om ett evenemang behöver du enbart uppdatera informationen för Facebook-eventet, så kommer ändringen komma in till Hejevent inom någon dag.

Observera att vi enbart inkluderar evenemang vars Sekretess-inställning på Facebook är satt till Offentligt.

Vem driver Hejevent?

Jonatan Heyman är utvecklare & designer, och är den som skapat och driver Hejevent.

Ted Valentin är rådgivare & investerare.

Kontakta oss

För att kontakta oss, besök Kontaktsidan.